AquariumPlus

Nijkerk, 3861 KZ
Synagogepad 21
06 28199183

Copyright 2006-

Veel gestelde vragen:

 We zien u graag terug, zowel op onze site als natuurlijk in de winkel.

AquariumPlus ,...........meer dan een aquarium.

Q:  Nu toch een webshop?
A:  Wij zijn altijd van mening geweest dat het verstandig is om als consument bij een speciaalzaak te kopen, waar u gebruik kunt maken van vakkundig advies en zodoende mogelijk verkeerde aankopen kunt voorkomen. Het is ons echter gebleken dat, zelfs als u koopt bij een speciaalzaak of een gespecialiseerde afdeling in een grotere zaak, u ook dan op veel plaatsen niet het advies krijgt dat u zou moeten krijgen.
Wij werken nu aan een nieuw concept, waarbij wij via de webwinkel niet alleen producten verkopen, maar ook het nodige advies leveren. 
We zullen ook alleen producten aanbieden waar we zelf volledig achter staan. Als we twijfels hebben over producten dan zullen we dat ook aangeven met de achterliggende redenen. U kunt dan zelf beslissen of u dat product wel koopt, of juist niet.

Q:  Hoe gaat dat dan met de winkel in Nijkerk?
A:  De winkel blijft natuurlijk gewoon bestaan en datzelfde geldt voor onze dienstverlening en betrokkenheid. De
kern van de aquariumbeleving zijn de dieren en de planten. En dat is waar wij in onze winkel in Nijkerk het accent willen blijven leggen. Een webshop is daarvoor minder geschikt. Zeker voor vissen geldt wat ons betreft dat verzending per postpakket uit de boze is.
Maar waarom zou u niet uw apparatuur, of voer, of andere zaken vantevoren in de webwinkel uitzoeken en misschien zelfs bestellen? Dat is wel zo gemakkelijk. En u kunt altijd bij ons terecht met vragen over producten die u bij ons hebt gekocht. En dat geldt natuurlijk ook voor producten die u aanschaft in onze webwinkel.

Q:  Dus, de webshop is meer bedoeld als service?
A:  Niet alleen, maar voor onze bestaande klanten is het wel zo bedoeld. Maar daarnaast is het wel een volledige webwinkel waar u alle producten kunt vinden, die u in een aquariumspeciaalzaak mag verwachten. We hebben daarbij uiteraard wel de beste producten in hun soort geselecteert. Kwaliteit voor scherpe prijzen blijft ons devies. Ook in de webwinkel.
Daarbij zijn we ons ervan bewust dat een deel van ons productenpakket uniek is in Nederland. Deze producten willen we via onze webwinkel gemakkelijk bereikbaar maken voor iedereen in Nederland. 

 

aaaaaaaaaaaaiii