AquariumPlus

Nijkerk, 3861 KZ
Synagogepad 21
06 28199183

Copyright © 2006-

Op deze pagina vindt u links naar websites met technische en andere producten (onze leveranciers), en daarnaast een serie door ons geselecteerde links naar informatieve websites op het gebied van aquarium of terrarium. Soms is het lastig om de goede informatie op internet te vinden. De korte beschrijving die we bij de site opgeven is het resultaat van eigen evaluatie. Hopelijk kan deze u op weg helpen.

LINKS  -  PRODUCTEN en TECHNIEK
Hieronder vindt u links naar websites van een aantal van onze leveranciers. De daar beschreven producten zijn bij ons te verkrijgen. Dit overzicht is echter niet compleet. Dus, als u iets zoekt van een andere leverancier of een ander merk, laat het ons weten. In veel gevallen hebben we ook die producten beschikbaar.

 We zien u graag terug, zowel op onze site als natuurlijk in de winkel.

AquariumPlus ,...........meer dan een aquarium.

LINKS  -  INFORMATIEVE SITES voor AQUARIUM en TERRARIUM
Hieronder een aantal door ons geselecteerde links naar interessante websites voor aquarium- en terrarium-
liefhebbers. Op internet is veel informatie te vindén. Echter, niet alles is even betrouwbaar en niet alles is even goed leesbaar. vandaar deze selectie die naar onze mening wel aan beide criteria voldoet.  Anders gezegd, er is veel onzin en rommel op internet te vinden. En voor met name beginnende liefhebbers is het niet eenvoudig om het kaf van het koren te schiften.
Hieronder staat een aantal sites genoemd van overkoepelende verenigingen waarop ook interessante artikelen te vinden zijn, evenals achtergrond informatie over het werk van de vereniging. Verder staan een aantal particuliere websites genoemd die zich onderscheiden door de goede leesbaarheid en de kwaliteit van de geboden informatie.

DENNERLE

JUWEL

EHEIM

CARE4FISH

AQUARIUM MÜNSTER

KORALLENZUCHT.de

NBAT , de Nederlandse Bond Aqua Terra. Website bevat interessante artikelen op allerlei gebied in relatie tot aquaria, terraria en vijver.

Website van de Nederlandse Vereniging van cichliden liefhebbers. Wat meer algemene informatie over cichliden.

Poecilia is de vereniging voor liefhebbers van levendbarende tandkarpers.

Waterwereld is een website die informatie biedt over allerlei zaken in en om het water in de vrije natuur in ons land. Omdat de meeste liefhebbers van aquaria en terraria eveneens liefhebbers zijn van het waterleven in de natuur is dit zeker een site om eens te bekijken.

Nog een mooie site met helder geschreven informatie over allerlei onderwerpen op gebied van aquarium en terrarium, palludarium. Ook bevat deze site (zoals het een encyclopedie behoort) een groeiend aantal beschrijvingen van vissoorten en planten die u kunnen helpen bij een juiste keuze op dit gebied.

Leo's Aquarium is een website in de vorm van een BLOG met zeer lezenswaardige informatie over levendbarenden. Goede beschrijvingen per soort met fraaie foto's.

De site van de vereniging voor liefhebbers en kwekers van eierleggende tandkarpers 

Aquapraat is een forum voor aquarium liefhebbers. Informatie uitwisseling over alle aspecten van de aquariumhobby. 

DRAK Dr Kremser Aquaristik

Dr BASSLEER BIOFISH FOOD

AQUAMAX

LINKS  -  Links van bedrijven-overzichtsites. Wij staan ook vermeld in: 

Website met bedrijvenoverzicht.

Bedrijvengids

aaaaaaaaaaaaiii