AquariumPlus

Nijkerk, 3861 KZ
Synagogepad 21
06 28199183

Copyright 2006-
kardinaal tetra's
kardinaal tetra's
dwergkrabbetje zoet water
dwergkrabbetje zoet water

Wat is er mooier dan een goed ingericht aquarium waarin de vissen het duidelijk naar hun zin hebben en dat ook laten zien door kleur en gedrag. Wat is er leuker dan dat je goede verzorging van de vissen of garnalen beloond wordt met nakweek.
Prachtig om naar te kijken, een schitterende hobby om in alle aspecten van te genieten.

Ook een goed ingericht aquarium in een wachtkamer of ontvangstruimte kan een lust voor het oog zijn. Daarvoor zijn dan natuurlijk wel gezonde dieren, goede producten en goede en betrouwbare informatie nodig.

 We zien uw komst graag tegemoet.

AquariumPlus ,...........meer dan een aquarium.

AquariumPlus legt zich er op toe om u juist van deze zaken het beste te kunnen leveren. Wij hebben ons daarbij als doel gesteld dat niet alleen u van uw hobby moet kunnen genieten, maar dat het minstens zo belangrijk is dat de dieren, die het middelpunt van uw hobby zijn, de verzorging krijgen die ze nodig hebben. Uiteindelijk is niet alleen het welzijn van de dieren, maar ook uw plezier daarbij gebaat.

Vandaar dat wij u graag een goed en vakkundig advies geven.
Ook ons productenpakket is daarop afgestemd. Wij selecteren producten op basis van geschiktheid en kwaliteit en dat tegen een redelijke prijs. Juist bij een hobby als de onze is goedkoop helaas vaak een miskoop.

Diervoeding behoort van een goede kwaliteit te zijn en alle essentiële bestanddelen te bevatten. Technische apparatuur moet voldoende betrouwbaar kunnen functioneren.

AquariumPlus; een nieuwe naam in aquariumland, waarbij de 'Plus' staat voor:
* meer keuze
* uitstekende kwaliteit en
* vakkundig advies.

U kunt ons vinden aan het Synagogepad, vlakbij parkeerterrein 'Het Gele Weiland', goed bereikbaar in het centrum van Nijkerk, Gelderland.

Copyright AquariumPlus
Copyright AquariumPlus
aaaaaaaaaaaaiii