AquariumPlus

Nijkerk, 3861 KZ
Synagogepad 21
06 28199183

Copyright 2006-

In onze showroom willen we u een selectie laten zien van de dieren, planten en andere producten die wij voorradig hebben. Via de knoppen hierboven kunt u de verschillende onderdelen van de showroom binnengaan. De informatie in de showroom wordt regelmatig vernieuwd.

Onder 'vissen' vindt u een compleet en zo actueel mogelijk overzicht van de vissen die wij in de winkel voorradig hebben. De meest bijzondere aanwinsten hebben we gefotografeerd, zodat u een beeld krijgt van hoe de vis er uit ziet. Omdat dit tevens allemaal foto's zijn van vissen uit ons eigen bestand, zoals wij die te koop aanbieden, hebt u gelijk een goed beeld van de conditie van de vissen die bij ons te koop zijn.

AquariumPlus ,...........meer dan een aquarium.

Onder 'Planten' vind u achtergrondinformatie over de planten, zoals wij die leveren en voorbeelden van beplante aquaria. Verder vind u daar informatie en tips voor een goede verzorging van de aquariumplanten.

Onder 'Producten' vind u een link naar de webwinkel, waarin de meeste van onze producten zijn weergegeven en beschreven. U kunt hier ook uw bestelling plaatsen om deze later af te halen in de winkel in Nijkerk.

Beste mensen,
We hebben een nieuwe aquariumsteling in gebruik genomen en daar zijn we zeer content mee. Door de unieke opbouw van deze stelling kunnen we u nu zelfs meer keuze aanbieden dan voorheen.

aaaaaaaaaaaaiii