AquariumPlus

Nijkerk, 3861 KZ
Synagogepad 21
06 28199183

Copyright 2006-

Planten.  
Onze aquariumplanten zijn van de beste kwaliteit. Het overgrote deel van onze planten is afkomstig van Tropica, een grote kwekerij uit Denemarken. Dit zijn planten van een zeer goede kwaliteit (stevige stengels, goed beworteld, en goed gevulde potjes). Vrijwel elke week hebben wij nieuwe aanvoer beschikbaar. Mede daardoor zijn de planten in een uitstekende conditie op het moment dat u deze aanschaft. En dat betaalt zich terug.
De gezondheid van de plant (zowel het blad als het wortelstelsel) op het moment van het aanplanten in het aquarium is van doorslaggevend belang voor het gewenste succes.

Hieronder tonen we een paar interessante video's, die gemaakt zijn door onze leverancier. De eerste video geeft aanwijzingen en tips voor de behandeling van aquariumplanten bij het inplanten van een aquarium. De tweede video laat zien hoe in een aantal stappen een aquarium wordt ingericht en ingeplant met een aantal specifieke plantensoorten.

 We zien u graag terug, zowel op onze site als natuurlijk in de winkel.

AquariumPlus ,...........meer dan een aquarium.

Plantschema's, een 'tuinarchitect' voor uw aquarium
Naast 'losse' aquariumplanten leveren wij ook volledige beplantingen voor nieuwe, of nieuw in te richten aquaria. AquariumPlus is dealer voor Dennerle, een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in aquariumbeplantingen en in apparatuur (o.a. voor koolzuurbemesting) en andere (bemesting)producten voor een optimale verzorging van uw aquariumplanten.

De benodigde planten worden geleverd met een uitgewerkt plantschema. Deze producten zijn het beste te vergelijken met een soort 'aquariumtuin'-architectuur. Neem vooral eens een kijkje op de website van Dennerle. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van beplantingen volgens een bepaald ontwerp en schema.
Iedereen kan het, mits u zich aan de adviezen houdt.

Natuurlijk geldt ook voor deze video's dat maar een beperkt aantal voorbeelden gegeven kan worden.
Er zijn véél meer soorten planten verkrijgbaar, en er zijn veel meer mogelijke indelingen van beplante aquaria.

Wij hebben altijd een ruime keus aan planten op voorraad. Maar ook hier geldt: als u speciale interesse heeft in één of meer bepaalde plantensoorten, geef ons dan een seintje. Als de leverancier het beschikbaar heeft dan kunnen wij het normaalgesproken binnen een week leveren. 

Een prachtig beplant aquarium, ......... als u dat altijd al graag had willen hebben maar het is u nooit echt goed gelukt, dan hebben wij nu goed nieuws voor u. 
Want nu is dit haalbaar voor iedereen mits u de adviezen volgt. Op deze pagina kunnen we niet meer dan een idee geven over de planten en producten die wij leveren. Verder een paar voorbeelden van aquaria zoals ze kunnen zijn bij een goede beplanting en goede verzorging.
Meer informatie over de gevolgde methodes is te vinden in onze winkel. Daar staan we u ook graag te woord met een persoonlijk advies op maat.

Plantverzorging en bemesting van uw aquarium
Naast  de producten van Dennerle hebben wij sinds kort ook het volledige scala aan producten van DRAK Aquaristik Dr Kremser in ons productenpakket. De plantenverzorgingsproducten van DRAK staan in Duitsland zeer goed bekend. Voor Nederland zijn deze producten nieuw. 

Of het nu gaat om de voedingsbodem, of de verzorging van een ingericht en beplant aquarium, er is een DRAK product voor elke situatie. Optimale plantenverzorging noemen we dat. En optimale plantenverzorging resulteert in een optimale groei en kleur, en uiteindelijk in optimaal genieten.
En, als het u maar niks lijkt om steeds weer die voeding te moeten geven, maar u wilt wel graag een aquarium met een mooie beplanting, ook dan heeft DRAK een product voor u.
PowerDrak, een product dat gedurende drie maanden lang de juiste hoeveelheid voedingsstoffen afgeeft zodat het uw aquariumplanten aan niets ontbreekt. We zullen dit product binnenkort onder 'Product van de Maand' wat verder beschrijven.

aaaaaaaaaaaaiii