AquariumPlus

Nijkerk, 3861 KZ
Synagogepad 21
06 28199183

Copyright 2006-

 We zien u graag terug, zowel op onze site als natuurlijk in de winkel.

AquariumPlus ,...........meer dan een aquarium.

Vissen

Er is een ruime keuze in siervissen. Vaak is de keuze groter dan u op het eerste gezicht misschien zou denken als u een wat minder gespecialiseerde zaak gewend bent. Op het gebied van tropische zoetwatervissen bijvoorbeeld hebben wij een paar honderd soorten op voorraad in onze winkel, waaronder altijd wel een aantal meer bijzondere soorten. En als u een speciale soort zoekt, laat het ons dan weten. Wij beschikken over een breed netwerk van geselecteerde kwekers en handelaren en er bestaat dan ook een goede kans dat wij binnen een redelijke temijn de gewenste soort voor u beschikbaar kunnen hebben.

Oriënteer u altijd goed vóórdat u dieren aanschaft. Ga niet alleen af op een mooie kleur of leuke vorm. Soms blijken kleine leuke visjes uiteindelijk toch wel erg groot te worden.

Als de hobby nieuw is voor u, begin dan met dieren die redelijk gemakkelijk te houden zijn. Sommige soorten stellen nu eenmaal heel hoge eisen aan de watersamenstelling, temperatuur of speciale verzorging. Ook met gemakkelijker te houden soorten zijn heel mooie aquaria in te richten en bij succes kunt u juist meer genieten van uw hobby.

Hieronder ziet u een selectie van foto's van vissen en (helemaal onderaan de pagina) ongewervelden, die door ons gemaakt zijn van dieren uit onze aquaria. 
Zo krijgt u een indruk hoe een klein beetje goede verzorging u kan belonen met goede en gezonde dieren waar de kleuren van af spatten. 

Ongewervelden.

Ongewervelde dieren zoals zoetwater garnalen, kleine kreeften en slakken komen de laatste jaren steeds meer in de belangstelling te staan. Zeker ook door de import van nieuwe soorten uit b.v. de meren op Sulawesi. 
Naast hun eigen schoonheid kunnen sommige van dit soort diertjes ook uitermate nuttige bewoners van het aquarium zijn. We vertellen u daar graag meer over bij uw bezoek.

aaaaaaaaaaaaiii